QUI SÓC:

Sergi Ripoll Soler

Vaig néixer a Barcelona 

el 24 d’abril del 1975

Dissenyador d’interiors per l’Escola de disseny Elisava, pertanyent a l’Universitat Pompeu Fabra, i diplomat per l’Universitat de Southampton (Anglaterra).

També vaig fer un Erasmus a l’Universitat de Belles Arts d’Oslo (Noruega).

L’any 2001 vaig iniciar-me en el món professional i el 2010 vaig crear idddeart, (DDD per disseny, desenvolupament i detall).

De llavors ençà que m’he especialitzat en la captació i gestió de projectes d’interiorisme tant a nivell particular com per empresa.

QUÈ HE FET:

Els projectes que he fet fins a dia d’avui son especialment vivendes, espais expositius, espais docents, oficines, showrooms, botigues i espais relacionats amb l’hosteleria.

DDD d’idddeart neix del DISSENY d’un projecte que es crea, DESENVOLUPAMENT de les gestions necessàries per a poder-lo dür a terme i DETALL en referència als acabats que tot projecte requereix per ser únic.

A l’apartat projectes podeu veure els treballs més destacats fets fins el dia d’avui en imatge virtual.

COM HO FAIG:

Tot projecte és únic, cada client diferent, i tota necessitat té les seves característiques, i amb idddeart ajudo a identificar el camí al millor enfoc possible en cada situació.

Treballo en base a un procediment que guia a treure el màxim rendiment de cada futur projecte. I ho faig comptant amb bons professionals (deliniants, dissenyadors, enginyers i/ o arquitectes) i amb aquells industrials i proveïdors que d’acord amb la propietat visualitzo que son la millor opció en cada cas, sense obligatorietat de treballar amb cap d’ells si no es desitja.

Aquest format permet facilitar, accelerar i conduïr amb diligència tot repte de qualsevol tipus de projecte que es presenti. Alhora contribueix en gran mesura en generar un entorn de confiança entre la part creativa i el client, punt rellevant també per obtenir el millor resultat esperat.